LinsLus

image1076

Klockan närmar sig tre på morgonen. Imorgon bitti reser jag bort. Har inte packat. Har inte sovit. Har mycket hunger. Det ordnar sig!

Isabelle berättade att hon sett mig i Expressens Fredagsbilaga idag! Hade jag missat totalt. Tjihow vad kuul!

Bröllop och övertid.

image1073

Idag har jag jobbat tretton mastiga timmar. Roliga ska tilläggas. Sedan fick jag semester. I tre veckor till!

Dagen på jobbet var grymt sliten, men på kvällen var det bröllop för Sannas storasyster Tove. Jag var självklart där och serverade! God mat och en halv cheescake hann jag dessutom trycka i mig. Tycker att det är lite jobbigt att gå på bröllop. För jag blir så gråtmild. Och nu snackar vi hulkningar, inte fuktiga ögonvrår. Och hulkningar på ett bröllop är ju lite pinsamt. Det är ju trots allt ingen som dött!

Nåja. Bild på Sanna och Tove kommer här! Vilka sötnosar.

godbitar

image1072

Smycken är som godis. Och vad är inte bra med godis?

bajsapåsigbrallan

image1071

Igår köpte jag världens, och jag menar vääärldens skänaste byxor. 150 spänn på rea, de har kostat 600. Inte min stil alls, men så sköna att jag var tvungen. Är fina till klackar och sköna att leka i. Lite ovan är dock jag har bajsat på mig känslan som de ger. Men it reminds me of old times.

inte på mobilen

image1070

Jag har en egenskap som får folk att surna som mjölk i solsken. Som gör dem rosenrasande, frustrerande och faktiskt helt hysteriska. Som får dem att vräka ur sig de otrevligaste sakerna. Jag har nämligen inte på mobilen.

Detta med att inte ha på mobilen är att likställa med att leta barnporr på Pirate Bay. I alla fall om man ska tolka folks reaktioner. Man måste ha på telefonen så att alla kan få tag i en. Med de mest oviktiga funderingar och inaktuella spörsmål. Att inte ha på mobilen är likamed att vara socialt inkompetent och helt efterbliven. Om jag missat ett samtal, och ringer upp så möts jag alltid av en desperat röst som halvskriker: Var har du varit, jag har ringt dig hur många gånger som helst, och sedan ett förebrående Du har ju aldrig på mobilen!

Well, nu har jag surnat! Fattar ni inte att jag har stängt av mobilen av en enda anledning?: Att jag inte vill att ni ska ringa! Att jag vill vara ifred, jag inte vill prata. Fatta hinten! Det är helt absurt att människor tycker att de har rätt till MIN tid. Att de har rätt att kunna nå mig överallt närsomhelst. För er information så skaffade jag inte mobiltelefon för att alltid bli nådd. Utan för att kunna ringa typ SOS ifall det hänt något. JAG är ingen dygnetrunt larmcentral.

Alltsom oftast har jag dock faktiskt på mobilen (oavsett vad folk påstår). Men inte i bakfickan, utan i min handväska. Detta gör att jag inte alltid hör att den ringer. Kanske upptäcker jag ett missat samtal först efter en halvtimme. Katastrof! HÖR DU INTE NÄR DET RINGER?! är den trevliga hälsningsfras man får när man ringer upp. Nej, tyvärr inte! Det sjukaste med det här är att jag typ alltid har på mobilen. Utom när jag är ledig. Men till och med då lyssnar jag av mina meddelanden. Ibland har jag 14 missade samtal från någon desperat bekant. Vad begär ni egentligen av mig, männskor? Vad är så viktigt i erat liv att ni inte kan schjå er några timmar? Jo, när jag ringer upp och frågar vad de vill, så handlar det oftast om att de vill ses...om en månad.

Jesus, min Gud, Tiden är ur led!(bild på min mobil. Repig, trasig men påslagen. Nöjda?)

Sunes Jul

image1069

idag visar jag upp en ännu värre 90´s kombo. Klänningen är faktiskt med i ett avsnitt av Sunes Jul, då mamma Karin bär den. Woho. Fashion statement!

Jobbade till 19.30 igår men lyckades ändå klämma in ett kvällsbad med Jakob och så kvällsfikade vi hos Elina. Flott som smör! Fint som snus! Sött som skum! Ay ay ay!

The bitch tour

Det här gör mig så ledsen. Jag hade önskat bättre för den tjejen. Aftonbladet är en skittidning som drar in pengar på folks oförstånd och olycka. Och vi är gamar som läser det.

tacky

image1067image1068

Dagens tacky outfit!

Kjolen är vintage, linnet likaså. Skorna är Wedins!

Igår var det bönegrupp och efter det kvällshäng med Maria. Fint men jag bidde trött. Nu jobbar jag dock bara fyra dagar innan jag får semester igen. Sånt gillas!

I övrigt så har det varit en riktigt rövhålsdålig förmiddag. Jag vill bara dra täcket över huvudet och aldrig mer vakna. Typ.

smörgult

image1066

Dagens clips har jag lånat av syrran. Smörgult är flott!

Med Harry under kudden...

image1063image1064

Idag steg jag upp klockan sju. Lade mig på gräsmattan och somnade med Harry Potter som huvudkudde. När jag vaknade två timmar senare kände jag mig sjukt sleten. Har läst i princip hela dagen, förutom en kort avvikare med Anna till stranden och en lång avvikare med Elina runt sjön. Fint och välbehövligt.

Klänningen är från Scene By Tjallamalla och rosetten har jag klämt dit i efterhand. Skorna är Din Sko.

Alltså, jag har verkligen fått så himla mycket rara kommentarer den senaste tiden, och jag vill bara säga tack! Jag vet att ingen (i synnerhet inte tjejer) tar åt sig av kollektivt beröm eller tack. Men nu får ni lov att göra det, för maken till rara, roliga och coola läsare får man leta efter, och det länge till på köpet!

Harry Potter spolier?

Massor av personer har hört av sig med förhoppningar om att jag inte ska avslöja slutet på Harry Potter när jag läst den. Vill bara meddela alla oroliga att det kommer jag SJÄLVKLART INTE att göra! Var inte oroliga. Ta't lugnt!

Det måste finnas en Gud. Och han är god mot mig.

image1062image1059
image1061

Jag har haft den bästa helgen på sjukt länge. For med delar av bönegruppen till Marias stuga. Det går inte att beskriva med ord men det var så fint att det nästan gjorde ont. Vi var uppe tills solen steg upp och dimman på sjön lättade. Jag badade klockan tre på natten och vi rodde på sjön och nattmetade . Sådana stunder av total frid och skönhet är det för mig helt uppenbart att det måste finnas en Gud. Och att han är väldigt god.

Klänningen är ett reafynd, det bästa, från det Danska märket Dixie Grey. Fantastisk kvalitet och ljuvigt femtiotalssnitt. Skorna är mammas.

Nu har jag flamsat och sjungit och pratat så mycket att jag inte orkar höra ett ord till ifrån mig! Nu ska jag läsa Harry P!

män är från mars?

Blir så ruskigt less på tjejtidningar. På VRs hemsida har de en ny manlig bloggare som svarar på frågorna "Hur tänker han?" Hatar att man alltid ska mystifiera män och kvinnor. Som att det motsatta könet var aliens!
Nu kanske ni undrar om jag tycker att män och kvinnor är exakt prick lika? Självklart är det skillnad på män och kvinnor! Män har snopp och kvinnor snippa. Har man missat det är man ganska borta. Och det är många saker som skiljer mig och Jakob åt. Men samtidigt finns det ingen som jag är mer lik än Jakob. Det är ju anledningen till att vi är ihop! Män och kvinnor är mer lika än olika är min fasta mening. Det behöver inte vara så himla konstigt allting.

Jag blir så less på tjejtidningsjournalistik. Den säger att män är konstiga och svårtydda. Spär på bilden av den slutna mannen. Den säger att man ska tyda hans signaler, tolka hans ord och analysera hans beteende. Istället för att bara PRATA med killen! Det är inte så svårt som man tror, och betydligt enklare än att försöka vara listig och luska ut det. Fråga vad han tycker. Säg vad du tycker. Strunta i myten om att män och kvinnor aldrig kan förstå varandra.

Tjejtidningar är generellt ren smörja. Innan jag träffade Jakob höll jag på med den typ av amatörsanalyser som erbjuds där. Inbillade mig och var slug. Läste tipsen och trodde på dem. När jag sedan träffade min Jakob insåg jag att jag var grundlurad. Det var så mycket enklare än vad de påstod. Och samtidigt så mycket svårare.

 I ett nummer av VR skrev de att man skulle göra slut när man inte säkert visste att man ville vakna upp med sin pojkvän resten av livet. Jag menar, gud, vilket crap! Hur ska man veta det? I så fall får man ju göra slut tre gånger i veckan. Jag tror aldrig att man blir helt säker. Därför att man inte KAN vara det. Jag frågade min mormor som är 82 år gammal, om när hon visste säkert att morfar var Den Rätta. Vet ni vad hon svarade? Hon svarade att det vet hon fortfarande inte! Poängen är att man aldrig kan vara riktigt säker. Aldrig kan veta riktigt. Det finns inga garantier. Men man måste våga prova. Och inse att det kommer tristare perioder, torrare perioder och kriser man måste gå igenom i ett förhållande. Och ger man upp direkt det blir tungt, får man aldrig uppleva den stora lyckan som kommer av att ha ridit ut en storm tillsammans!

Förguds skull, prata med varandra.

ångande

image1058

                  In genom fönstret                   
                  ångar len                   
                  doften av blommande                   
                  syrén                   

Jamen!

Oh, modette

Sågade ju som ni vet Modettes första nummer. Men till min stora glädje var det bara en liten vinglig start, för det senaste numret tog mig med storm. Kanonsnygg framsida, fina modereportage och ovanligt mycket texter att läsa för att vara en modetidning. Gillar mer och mer det avslappnade bloggiga konceptet. Lite pladdrigt och obrytt. Kan behövas som komplement till min vanliga månatliga tidningsbunt. Speciellt gillade jag reportaget om miljövänligt smink. Lärde mig mycket nytt. Bra jobbat Modette!

gammal gammal skåpmat

image1057

Idag får ni gammal skåpmat. Ibland ska man ha sånt också. Jag gillar bilden som är tagen i ett fönster. Det är ngt alldelens extra med att sitta och glo i ett fönster när det regnar. Alldelens extra.

Har jobbat idag och skyltat om på herr. Sedan en midddag med kusinerna och barnen vilket var trés najs. Hetsläser senaste Harry Potterboken för andra gången, så att jag har den i minnet när jag börjar med nya på lördag. Jag kommer att vara ledig i helgen. Hur ska jag annars få läsa finalHarry?

Klänning: Tiger
Stövlar: Vagabond
Fönster: Jakob

Grällt och grylligt

image1056

Idag bidrar min kära syster med ett stylingtips. Ett roligt och coolt sätt att använda sjalar är att fläta ihop dem till ett brett bälte som på bilden. Där har använts tre olika sjalar, i de rätta grälla mönstrena. Very Versace! Jag brukar ha mitt till de vita Leejeansen på bilden, men det funkar till allt!

Sjalar: Chanel, Hermes och Vintage!

inga

toh! Inga dagens outfits idag inte.

the rygg issue

image1054image1055

Hey! Idag bär jag mitt megaurringade Monkilinne. Folk har frågat mig hur man bäst bär ett rygglöst linne om man inte vill visa BH-banden eller gå utan bh och vädra tuttarna. Well, jag tycker att det är meget tjusigt att ha trekantsbikini under linnet, så att endast banden syns. Själv har jag min neongula bikini vilket blir tjusigt. Monkilinnet är fett stort och urringat även fram. Då ser det mindre porrigt och mer surfigt ut med bikini än med en BH. Så, nu vet ni min åsikt.

Topp: Monki
Bikini: H&M
Shorts: Mormors gamla
Skor: Vintage
Glajjer: Vintage

asocialaclara

image1053

Toh, vilken trevlig ledig dag det var igår. Först kom Elina med bebben, sedan långpromenad med Sanna. Sist filmkväll med Maria. Bra kämpat för asocialaclara. Sedan massor av Vackra Flickors Lottläsning.

Klänningen är Annas design. Skorna är från Skopunkten. Hatten är min faders.

Juicy Tubes bravader

Det är alltid lika spännande att cykla med Juicy Tubes på läpparna. Allting kan fastna. Är gatorna inte sopade och det blåser blir jag som Sandmannen. Jag är även en trafikfara när håret blåser fast över ansiktet. Blir man anfådd är det extra svårt att få luft i den igenklistrade munnen. Idag fångade jag en fluga. Åh, Lancôme, ditt skitföretag, varför är du inte engagerad i byggbranchen istället? Limfogar vore din grej.

hey momma!

image1052

Hey Mama! Idag kände jag mig väldigt mucho Versace. I en hemsk tunika från syrrans garderob. Skor och halsband likaså. Bältet som ni omöjligt skymtar är mitt eget. Vad mer vill ni veta?

SIxten har rymt två gånger idag
Batterierna i min mp3 var väldigt slut
Det är varmt ute
Jag överdoserade Extras Melontuggummi
Ikväll ska jag och Jakob se senaste Harry Potter. Vem kan motstå honom?
Och slutligen, mitt hår börjar bli sådär whitetrashslitet och jag gillare'

gammal förskräcklig

image1051

Eftersom jag känner mig förskräcklig idag får ni en gammal outfitbild istället. Från en plåtning förra vintern. Jag gillare! Fråga mig inte om märkena för jag vet ej!

baljväxter

image1050

Dagens clips dser ut som små
gröna ärter. Jag gillare skarpt! Vem vill inte ha baljväxter i öronen lixom? Gillian skulle vara stolt.

KBTH - Kungliga Tekniska BajsHögskolan

image1049


Alltså. Igår åt jag mitt livs dyraste och ovärdaste hamburgare. Idag åt jag en till. Fast billigare, ja gratis. Sedan såg jag underbara "Du är vad du äter" och
Gillian. Jag älskar att hon analyserar bajset. Det känns så kliniskt. Jag skulle vilja se tjusiga brunbrända Anna Skipper lukta på svenskt bajs. Gillian påstod ikväll att hon själv bajsade perfekt. Jag undrar hur man avgör om man bajsar perfekt? Jag skulle vilja träffa henne. Bajsa som henne. Finns det ingen utbildning man kan gå? KTBH - Kungliga Tekniska Bajshögskolan?

KTBH - Jag söker nog dit.

Byxa: HM
Topp: Vintage
Strumpor: Lindex
Skor: DIn Sko
Kavaj: H&M

Clara pratar radio

image1045image1046

Ni har väl inte missat mitt radioprogram som jag producerade för P3 i höstas? Det handlar om mig och det är jag som pratar. Där får ni ett litet litet smakprov på hur jag sjunger också. Nå. Jag vet att ni som inte hört det förut kommer reagera på att jag låter som Sverker Olofssons nästäppta dotter på rösten. Det får ni gärna tycka. Det tycker jag! Förövrigt är en låt med min killes förr band "Trio med bumbum" med i programmet. Den heter Snoppekatten. Det är flott!

Vill ni lyssna?
Här gör ni det!

hinner inte

Ey jag jobbar. Och trots att mina outfits är fina kan jag inte posta. Hinner helt enkelt inte! Men ikväll kanske? Igår var vi på lägenhetsvisning för en underbar liten sak som jag gärna vill ha. Åh, Åh, Åh.

Vad sliten man är första dagarna på jobbet efter några veckors semester. Det är helt otroligt. Jag orkar inte hålla ögonen öppna. Baja.

För den late är det fest alla dagar

image1044

"För den late är det fest alla dagar"
Turkiskt orsdpråk som jag har anammat. Jag är duktig på att lata mig. Och det är alltid väldigt festligt. Folk i allmänhet och kvinnor i synnerhet borde tänka mer på detta. För den late är det fest alla dagar.

UnderbaraClara och Solo

Hey! Tänkte bara göra lite underbaraclarareklam och berätta att jag är med i senaste SOLO. På sida 85 syns jag i en aningens marin outfit. Kul Kul Kul!

Nya Elloskatalogen

image1041

Nya Ellosatalogen kom idag! Jag blev så himla glatt överraskad. Snygg framsida och många fina plagg. Det bästa i hela katalogen är
dessa superhöga gubbbyxor med vidd i benen. Exakt vad jag velat ha men aldig får tag på. En komplett kopia på de här.  Bra Ellos, MVG till er! Dessutom är gästdesignern Sofia Johanssons kollektion väldigt fin. Bra av Ellos att uppmärksamma unga talanger.

(Bild från ellos.se)

Sätter in kort...

image1040

Wooh! Idag har jag suttit och klistrat in kort, vilket är en trevlig sysselsättning vid dåligt väder. Indien tar upp ett hela det tjocka läderalbum jag köpte i Mombay. Men det blir fint. Och Indiskt!

En snabb tur på stan med syster gjorde jag dessutom i morse. Flott!

Byxa: H&M
Topp: Vintage
Skor: Vintage
Väska: Vintage
Glasögon: Vintage!

Vad gör ni helst när det regnar?

Kärlekens Vindar

image1039

När folk snackar om Desperate Housewives eller Ugly Betty rynkar jag på näsan. Trams! Den enda serie som jag har behov av gick på SVT för ett antal år sedan. För de flesta passerade den obemärkt förbi, på sämsta sändningstid. Men jag älskar den och följde båda säsongerna. Seriens namn är:
Kärlekens Vindar. Den utspelar sig under 40 talets Amerika och är en kavalkad av snygga kläder, femme fatales och romantiska kärlekshistorier. Ett måste för alla retrojunkies! Jag har förgäves försökt hitta DVD versionen eller en torrent så att jag kan se om serien. Nu kära läsare behöver jag ER hjälp! Är det någon som har serien inspelad och vill sälja den eller vet var man kan få tag i den? NÅ?

För att lindra min saknad efter serien postar jag en tjusig bild på Ginger i Kärlekens Vindar.

loppisfamiljen

image1036

Att jag är en loppisfreak och skrotletare vet ni sedan tidigare. Närmare 90 procent av min garderob är secondhand. Men jag måste erkänna att jag är långt ifrån den största fyndaren i min familj. Vi går långa omvägar för att hitta fyndställen och förlänger resrutter för att kunna rota! Pappa köper gamla cyklar och verktyg. Anna och jag fyndar ALLT. Men den överlägset bästa kvalitetsfyndaren är mamma. Hennes känsla för fint femtiotalsporslin är omvittnad. Hon köper tjusiga möbler och restaurerar dem. Hemma trängs Bersåporslin med Lisa Larssonklassiker i skåparna. Och jag älskar det! Jag köper mycket hellre använt än nytt. Både när det gäller porslin, möbler och kläder. Det känns som att använda saker blir besjälade och det bästa som finns är att fundera över vem som haft grejerna tidigare. Det fjantigaste som finns är däremot när folk tycker att secondhand känns ofräscht. Vafan, ni äter ju grönsaker gödslade med andra människors skit! Men ni kan inte sitta i deras begagnade fotöljer?

Ack ack tiden är ur led.

(Porslinet på bilden är loppisfyndat fältspatsporslin från Uppsala Ekeby. Serien heter Karlskrona)

gästoutfittare

image1034

Idag tänkte jag att ni skulle få se något annat än mina dagliga outfits, så jag bjuder på en halvoutfitbild av min syster och hennes ûbervän Maria. Båda kreativa designers. Mari utbildar sig vid Central St Martins i London. Hursom. Anna bär en egendesignad klänning och Maria har ett litet munspel i halsbandet! Oh lala.

my new fashion icon

image1037
Hade på mig den nya H&Mklänningen av tårtpapper igår på kalaset. Den gillar jag skarpt! Förövrigt inspirerades jag av
the hunchback of notre dame, när jag posade. Tres Chic! My new fashion icon lixom.

Den här dagen har det bara regnat och blåst och jag har haft det så mysigt. Läst megasega Fyren av P.D James. Älskar sega deckare som utspelar sig i England. Närmare bestämt Cornwalls regniga stormiga kust. Älskar att de aldrig tar slut. Älskar att det aldrig händer något. Älskar att läsa inomhus när det regnar. Älskar älskar älskar!

Tjena!

födelsedagsmiddag

image1032

Detalj av dukningen igår på Annas födelsedagsmiddag. Romantiskt skirt med massa pärlhalsband utslängda överallt. Ja, tjena, det var najs.

Vi åt massor av olika goda sallader och röror och grönsaker. Den bästa kalasmaten är den som dessutom är nyttig. Onyttig mat äts helst i enrum där man kan koncentrera sig på det onyttiga utan att bli störd av att man måste vara trevlig.

lagom är för lite, för mycket är aldrig nog

image1029

Läste i Ebba Von Sydows stilbok att hon inte rekommenderar galna ögonsminkningar som grönt eller rosa som oftast bara är snyggt i tidningarna. Well, där håller jag inte med. Jag vill rekommendera alla att prova allt som de tycker är roligt. Dessa eviga stilböcker är precis den typ av modefeghet som jag somnar av. Den känns så svenskt ängsligt (tyvärr). Typ; Prova inte dessa trender - funkar bara på Supermodeller! Vad är det för modejournalistik egentligen?
Ebba Von Sydow, du är ju värsta coola bruden, det är klart att du kan bära upp grön ögonskugga! I min stilbok kommer man aldrig hitta fega regler om vad som passar sig och inte. Jag säger Prova alla trender du vill. DU gör dem snygga! Grön ögonskugga är fantastiskt och inte ett dugg svårt att kombinera.

Lagom är för lite, för mycket är aldrig nog!
är mitt motto, och ett underbart befriande sådant om jag ska vara ärlig.

mina drömmars jeans

image1026

Dessa urtjusiga byxor fyndade jag på H&Ms höstnyhetesavdelning. Anledingen till att det är ett fynd, är för att det var ett hål på sidsömmen. Van som jag är på att pruta och förhandla fick jag ner dem med 100 kronor fast de inte ville sänka dem alls. Tjoho! Superhöga, med två dragkedjor fram och en flätad Chloekopia bak. Bättre och mindre artyfarty bilder kommer sedan. Äntligen har jag hittat mina drömmars höstjeans.

ja, tjena

Idag fyller Anna år. Vi kom med tårta på morgonen och sjöng tills Sixten sjöng med av ångest! Arme stackare. Nu ska jag jobba. Det blir roligt på riktigt! Och sedan försöka klämma in en dagens outfitbild. Vänta och se.

Jag drömde att jag konverterat till katolicismen inatt. Och att jag skulle komma till skärselden. Jag försökte förklara för demonerna att Jesus förlåtit alla mina synder, då skrattade de ondskefullt och drog ner mig i djupet, tills jag vaknade svettig och iskall. Härlig natt.

röven häftad

image1024image1023

Jahapp! Idag tog jag och Jakob och for en sväng på museeum. Det var stängt såklart, men jag tog tillfället i akt att äta lite Japp och gnälla. Alltid lika trevligt. Sedan har jag legat i soffan med Jakob och mensvärk och sett på "OutbackJack" eller som de klockrena rubriksättarna på Kanal 5 översatte det "Babes i Bushen" (Oh, the glamour of my life!)

Kläderna är Annas och Annas kläder är också Annas. Allt är Annas inklusive mig som är Annas lillasyster. Jag älskar hennes look på hoppkortet! Som hon själv konstaterade "Som att jag fått röven häftad mot garagedörren, och du lider av blotta tanken på det"

Ciao

Annie Hall

image1022image1021

Hot Dang! Dessa byxor inköptes på H&M i Götet. Jag är förälskad och förtjust. Känner mig som den perfekta kombon av Carin Wester och
Annie Hall.( Annie är förövrigt stilgurun för hösten). Byxorna funkar lika bra nu, med sina korta ben, som till den kallare efterkommande årstiden! Då bär jag dem med mina bruna stövlar med smala skaft. Snyggt som attan!

Byxa: H&M
Skor: Bianco
Blus: Vintage
Glasögon: Mammas oldies!

hundjakt och resebaksmälla

Åh. Min hund rymde ikväll. Det har bara hänt en gång tidigare men gör mig alltid lika rädd. Tänk om han rymmer ut i vägen och orsakar en bilolycka eller liknande! Han är rätt korkad och ser väldigt dåligt, så det vore inte otippat om han gjorde're! Nu hittade jag honom tillslut i alla fall. Gah!

Varför är det alltid så jobbigt att komma hem efter en semester? Man tror alltid att det ska bli jätteskönt. Och det är det. I en halvtimme ungefär. Tills man upptäcker all smutstvätt, att förrådet behöver rensas och att väskorna ska packas upp. Man får lixom en resebaksmälla. Den håller i sig i två dagar minst. Sucks!

The västkusten in the näst bäst kusten

image1016
Det coola och originella brudparet. Veganskt, alkoholfritt och ljuvligt bröllop. Känn på den!

image1017
The Weddingsingers! Jag sjöng och Jakob spelade!
image1013
Hunnebostrand!
image1018image1015

image1020

Jag är hemma! Sjukare och tröttare än någonsin. Men glad och fyndad. Bröllopet gick fint och min hals klarade persen. Götet var flott och alla var så trevliga och gav en komplimanger där man gick och stod! Wow! Jag tror att den här klyschan med trevliga göteborgare är som en självuppfyllande profetia. Man blir som folk tror att man är! Förövrigt var tiden knapp och jag hann inte en tredjedel av allt som jag planerat, darn it!

Shoppade lite tjusiga saker som ni får se på bild sedan. Nuere kiss kiss bajbaj (som i hejrå, inte avföring)

(The västkusten is the näst bäst kusten)