"Gubbe i behov av tandreglering"

109274-599

En ful gubbe. Alltså inte en sådan som tafsar på tjejerna i parken, utan en ful gubbe. En gubbe i behov av tandreglering. Jag kallar den "Gubbe i behov av tandreglering". Det är min favorit att rita. Näst efter "Kvinna i behova av bröstförminskning" Som den
här.Kommentarer
Postat av: Christian

Åh den figuren påminner mig så himla mycket om en barnsaga, som handlar om en lång man och en apa.. Kommer inte alls ihåg vad den heter nu, men den var dödsbra tyckte jag när jag var liten iaf, var nog favoriten efter Folk och Rövare i Kamomilla stad.
- Både Kasper och Jesper och Jonatan nananana.

Haha den är såå bra! Vad jag snackar.. Fin tavla eller bild i alla fall!

Postat av: Camilla

haha :)

2007-03-14 @ 00:40:00
URL: http://stilic.blogg.se
Postat av: Christian

Haha jag ska nog sluta spamma stackars claras blogg..
Jag är nog kvällshög eller något. Varför är alltid natten så himla bra?

2007-03-14 @ 00:42:32
URL: http://christiankontemplerar.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Mellanrum är charmigt och dessutom tyckte jag inte behovet av tandreglering var särskilt stort. Jag har också mellanrum mellan mina tänder och har hatat det så fruktansvärt många gånger men nu har jag lärt mig tycka om det. Kan ändå inte säga att jag tycker denna bilden är särksilt kul, med tanke på att jag haft så sjukt mycket komplex för mitt mellanrum eller "mina tänder i behov av tandreglering".

2007-03-14 @ 16:02:36
Postat av: Christian

Tror inte tanken var att du skulle ta åt dig av bilden på det sättet. Tur att du har kommit över komplexet i alla fall. Det är inget att skämmas för, kan bara vara charmigt ibland..

2007-03-14 @ 17:33:31
URL: http://christiankontemplerar.wordpress.com/
Postat av: clara

Christian: hah, vad roligt!
Anonym: Åh, jag håller helt med dig! Jag är ledsen att du tog åt dig, för det var verkligen inte min mening! Jag har själv behov av tandreglering, men jag har aldrig gjort det, för när jag hade åldern inne så ville jag inte ha tandställning. Det ångrar jag nu! Men försöker leva med mina tänder och vara nöjd! Madonna och Jewel är ju tex personer med otroligt charmiga och operfekta tänder. Det jag tyckte var fult med den här gubben var ju främst att han var så ful i allmänhet. Näsan, håret, öronen. Det var inte mening som kritik mot tänder i behov av tandreglering! Förlåt om jag gjorde dig ledsen dock, instämmer med Christian, tur att du har kommit över komplexet, jag jobbar fortfarande med mitt!

Mvh Clara!

2007-03-14 @ 18:57:29
URL: http://underbaraclara.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback