Cavallipsykosen

Jag vet inte hur ni tänker göra? Men jag tänker i alla fall inte sätta min fot på H&M under Roberto Cavallisläppet! Inte för att jag är därinne särskilt ofta. Men nu tänker jag verkligen inte vara det. När Stellakollektionen släpptes kikade jag in på H&M en kvart efter öppning och möttes av en armada agressiva kvinnor. Jag blev helt förskräckt. Vad var detta? Dålig stämning över en dyr och sladdrig trikåtopp! Hets och felköp värre än under mellandagsrean. Jag kände bara att detta var såå...under min värdighet. Om H&M verkligen ville ge designermode till alla så skulle de lätt kunna producera exemplar så att det räckte till alla. Istället tillverkar de alldelens för lite. Så att det blir bråk och hets och elände av alltihop. Jag tänker inte stå där och bete mig psykotiskt över en H&Mklänning tre nummer för stor. Bara för att media och H&M och andra människor inbillar mig att jag borde det. Men vill ni göra det, så kör i vind!

Jag betackar mig

Ps Kläderna är dock sjukt fina, jag kommer att vara värdig men bitter när ni visar upp dem för mig. Watkins är sjukt
bra dessutom.

Kommentarer
Postat av: Anneca

Hepp, håller med dig! Och än så länge har bilderna som släppts inte lockat mig till köp, har inte sett något snyggt.

2007-10-28 @ 22:09:46
Postat av: elinleticia

Jag hade kanske slagits om det varit lika fina kläder som Viktor & Rolf kollektionen, men det tycker jag inte den här verkar vara. Långt ifrån. Och rätt rejält dyrt också. Och folk är verkligen aggresiva under öppningarna av sånt här...nästan så man blir rädd.

Postat av: Alexandra

Jag ska inte heller dit i morgon, det verkar vara så sjukt dyra grejer och lite för pråligt för min smak. Men ett av mina bättre köp är just från ett av H&Ms såna här PR-kupper! Jag köpte en vit Karl Lagerfeldt skjorta, den är fortfarande min älskling!

2007-10-29 @ 00:04:56
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: cruella

Jag pallar inte heller sånt. Men det var galet kul att se på nyheterna hur alla kvinns trängdes utanför HM på Hamngatan vid Stellasläppet. När vakten rullade upp säkerhetsgallret kastade sig hälften ned och RULLADE in!!!! Min äldsta unge som då var 12 var helt fascinerad.

2007-10-29 @ 06:58:58
Postat av: Kicki

Men det sjukaste av allt är väl ändå att det KOMMER finnas kvar kläder sen - senare. Varje mellandagsrea har det funnits kläder från dessa "kändiskollektioner" som reas ut. Det kommer in mer sen, som inte går åt. Så man kan ha is i magen :).

2007-10-29 @ 08:20:47
URL: http://litesomjag.blogg..se
Postat av: Marie

Jag hoppar också, helt sjukt det där. Förra året hängde ju V&R-kläderna (som inte ens var särskilt fina) kvar flera veckor...

Också drog jag en lättnadens suck att det var en fuskpäls du hade på dig i tidigare inlägg...

2007-10-29 @ 10:36:22
URL: http://www.marie-larsson.blogspot.com
Postat av: underbaraclara

ohlala, skönt att höra att fler tänker som jag. Ja min fina Karl Lagerfeldklänning hittade jag ju på mellandagsrean :)

Självklart var det fuskpäls Marie :)

2007-10-29 @ 11:24:36
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Tinka

WORD, vem orkar slåss.

2007-10-31 @ 10:36:26
URL: http://tinka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback