pubbevuxna

Gah. Den här krönikan sammanfattar precis allting jag velat säga i ungdomsvåldsdebatten som rasat sista veckorna: Problemet är inte hur unga beter sig. Problemet är att det inte längre finns några vuxna! De vuxna man möter ute på helgkvällarna är de som själva är på väg hem från krogen. De otrevligaste och mest ouppfostrade fulla människor jag mötte under mitt nattarbete på snabbmatsrestaurang var vuxna. Fulla, odrägliga och oförskämda. Kidsen var rena änglarna i jämförelse. Problemet är att vuxna vill vara fjortisar. De ligger runt, dricker för mycket och beter sig allmänt pubbeaktigt. Vilka ska sätta det goda exemplet för alla förvirrade ungdomar, när vuxna beter sig som förvuxna barn?

Linda Skugge - I love you!

Kommentarer
Postat av: Anna

Halloj! Hon har väl nån poäng där i men jag var inte emottagligt för krönikan idag. (Ärligt talat var det dåligt skirvet.) Visst har hon skrivit bättre grejer?
Men sant är att många vuxna skulle behöva skärpa till sig för de är fördjävligt dryga och snuskiga en del när de är berusade.

Postat av: MariaTess

Håller med till 100%. Riktigt bra krönika av Linda Skugge!!!

2007-10-29 @ 20:25:58
Postat av: E

Håller absolut med dig och med krönikan. Det är så många som klagar på "dagens ungdom", men dem det borde klagas mer på är dagens vuxna, som sagt, förvuxna tonåringar. Både de som är föräldrar och de som bara finns runt omkring och förpestar världen. Ungdomarna saknar vägledning i livet, och vem ska vägleda dem om inte ens de vuxna de har runt omkring själva vet vilken väg man ska ta... Nä usch och fy!

2007-10-29 @ 20:27:40
URL: http://fulaflickors.blogspot.com
Postat av: underbaraclara

Anna: åh, ja den var lite slarvigt skriven kanske, även om budskapet var bra!
MariaTess: :)
E: Amen till det!

2007-10-30 @ 16:01:33
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: sunglasses for glasses

!! Great web site! Let me pay out much more awareness in your weblog,many thanks.2011-07-23 @ 06:51:16
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback