stjärtskåra

Musiktidningen Blender gör ingen besviken. Samma gamla snuskvisa jämt. Tre sångerskor intervjuvas, samtliga nakna eller i bikini. För det känns ju väldigt naturligt, eller?

Hur lanserar man en sådan ide för en artist? "Jo du, nu när du vunnit en Grammy tänkte vi att du kan ju visa stjärstkåran på omslaget av det nya numret till Blender. Det skulle vara så lämpligt" Eller vad säger man? Hur får man dem att nappa? Eller springer flickorna omkring halvnakna dagarna i ända så att det ändå inte spelar någon roll?

Jag såg av en händelse på MTV för första gången på ett år och blev helt stum. Hade glömt bort hur hemskt det var. Om man stänger av ljudet till Beautiful Liar med Shakira och Beyonce så ser man bara två vackra damer som juckar mot väggar, sandhögar och allt som finns tillgängligt. Jättekonstigt. Ännu värre är när de juckar mot fula killar som är fullt påklädda ( 50-cent, Jay Z). Mycket mycket egendomligt.

Och tjejerna som ställer upp på lite småporriga bilder är så vitt skilda artister som
Nicole Scherzinger, Rihanna och Vanessa Carlton . Vanessa Carlton? Please. Hon spelar ju klassiskt piano. Hon wailar inte till skakarumpan musik. Ingenting med henne andas sex. Men ändå, utan tröja ska flickan posa.

Tiden är ur led.

Ps, Kolla den här fulingen. Han bär minsann tröja. Tack vara lov.

Kommentarer
Postat av: fredrik

håller med dig.. hehe!

Postat av: Olivia

Ja, det är helt sjukt... fattar inte varför folk tycker MTV är bra?? Jag mår illa så fort jag ser skymten av en tv-apparat med den kanalen påsatt!

2007-10-15 @ 20:11:18
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: Josefin

Nåt som är rätt så sjukt är också när dessa lättklädda tjejer som juckar mot allt o alla ofta ska vara så "himla bra förebilder" för alla unga tjejer där ute som vill bli artister.. Det de säger i sina intervjuer iaf, men jag är lite tveksam....

2007-10-15 @ 20:14:07
URL: http://underbarafia.blogg.se
Postat av: Linn

Det är helt galet att alla tjejer på mtv juckar halvnakna mot påklädda killar. Kan inte killarna stå i badbyxor, det vore så mycket bättre tycker jag.

2007-10-15 @ 20:33:53
URL: http://www.linnsara.blogg.se
Postat av: Alexandra

Själv tackade jag högre makter för MTV när jag låg vaken med min unge mitt i nätterna då han var spädis. Jag hade inget annat val för vi hade varken dator eller dvd-spelare... så för mig är mtv typ en nostalgitripp. haha

2007-10-15 @ 21:21:42
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: Anna

Den där musiktidningen har jag missat. Men klassisk musik, kvinnlig artist och sex är ju inget nytt. Linda Lampenius. Så länge män är den köpstarka gruppen totalt sett så lär väl konceptet funka. Jag menar hur ska man annars lyckas sälja klassisk musik?! *himlar med ögonen*

2007-10-16 @ 11:17:19
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: underbaraclara

Fredrik: bra :)
Olivia: Verkligen!
Josefin: ja, det är en konstig värld, sannerligen
Linn: ja, då skulle det i alla fall vara lika illa för båda :D
Alexandra: hah, jamen mysigt!
Ana: Linda Lampenius, klockrent exempel :)

2007-10-16 @ 18:03:42
Postat av: Anonym

Eh, Vanessa Carlton har ett linne på sig. Bilden är tagen från en intervju i senaste nummren av Blender. http://www.vanessacarlton.com/content/news_blender.html. Men det är ju väldigt fint att du försöker beskära bilderna för att få dem att passa in i dina argumentationer. Vanessa Carlton är än jävligt bra förebild, så du kan sluta att beskära hennes bilder och komma med falska påhopp tack...

2007-10-23 @ 01:52:38
Postat av: underbaraclara

anonym: Jag tycker inte att du ska kasta sten i glashus. Du kommer med falska påhopp själv. Bilderna är hämtade från Blenders hemsida. Gå in och kolla där om du vill. FÖrövrigt tycker jag inte att någn som provat alla droger utom Heroin, och dessutom påstår att hon skulle vilja prova dem igen, är en bra förebild.
DU kanske skulle läsa intervjun innan DU kommer med dina argument och försöker få dem att passa in i Dina argumentationer. Förövrigt måste du ha missförstått hela mitt inlägg. Det handla inte om hur dumma tjejerna är, utan om hur dum branschen är som bara framhäver tjejernas kroppar hela tiden. Det hade du märkt om du läst läst inlägget noga. Gör det en annan gång. Sedan kan du gärna låta bli att kommentera anonymt. Skriv gärna ut din mail istället, då får dina argument mer tyngd. God natt.

2007-10-23 @ 02:29:55
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Micke

Jag skickade ju länken. Kolla på bilden så ser du att hon har ett linne på sig. Vanessa Carlton avskyr MTV-tjejerna och har i ett antal intervjuer gett kritik till dagens skivindustri. Hennes nya singel " Nolita Fairytale" handlar just om detta. Jag försvarar absolut inte hennes drogvanor, vilket jag blev väldigt besviken av att läsa eftersom jag trodde hon var smartare än så. Men i det sammanhanget du målar upp henne i, att hon posar utan kläder tycker jag är helt missanvisande. Vanessa Carlton blev sparkad från hennes skivbolag A&M för att hon inte var komersiell nog och vägrade skriva en "a thousand miles 2". Nu är hon signad med Irv gottis skivbolag "Murder inc records" där hon i princip bestämmer över sitt eget kreativa skapande. Men jag förstår absolut ditt resonemang, men jag tycker inte att Vanessa Carlton passar in i det.

2007-10-23 @ 15:57:31
Postat av: sunglasses for glasses

I really wish I hadn’t seen this as I really want one now!

2011-09-10 @ 10:23:47
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback