Det kräker snö ute

...och hela morgonen har gått åt till att skotta. Att ha hus kräver en del har jag märkt. Men det är rätt skönt samtidigt, för då får jag röra på mig. Jag längtar tills vi har en stor gård på landet med höns och får. Då behöver jag aldrig träna. Bara jobba utomhus. Det är någonting så onaturligt med att träna. Sorgligt att vi rationaliserat bort allt fysiskt arbete i vardagen så att vi nu måste lägga fritid på att motionera. På min fritid vill jag ligga under en filt tillsammans med Elisabeth Bennet och Mr Darcy. Inte gå på step up.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag "tränade" igår. Men det ångrar jag lite...

www.vardagsmat.blogg.se

Visst sa jag förresten att det finns massa exemplar kvar av de fula byxorna på Myrorna?

Postat av: anna

jag är kär i mr darcy!

2008-03-09 @ 11:23:47
Postat av: Fatima

Det beror väl på vad man tränar. Att dansa är det bästa jag vet! Och fullt av träning, fast man knappt märker det.

2008-03-09 @ 12:09:40
URL: http://www.fatimaslillablogg.com
Postat av: Fredrik

snö är fint med jobbigt...

2008-03-09 @ 12:28:47
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: Elin

Åh vad jag håller med dig! Men det beror ju på, jag skulle inte defeniera en lång skön promenad i solen som onaturlig träning :)

2008-03-09 @ 12:42:16
Postat av: Isa

Jag drömde om dig i natt! Vi träffades på en second hand-affär här i Umeå (fast den såg inte ut som någon här). Du var lite irriterad för att du aldrig fick vara i fred för andra som bara frågade dig om råd
- "vilken klänning ska jag köpa, den eller den?". Vi hade trevligt och pratade om gamla fina saker och shoppade tillsammans. Du köpte flera urtjusiga skor. Jag lovade att hjälpa dig med planeringen av ert bröllop eftersom jag själv är gift och har varit en tvättäkta bridezilla med benkoll på alla hundratals detaljer. Det slutade med att jag skulle vara toastmadame och hålla tal. Det var en trevlig dröm!

2008-03-09 @ 12:46:53
Postat av: Glamourbibliotekaren

Ja huff, det er ganske tragisk at man sitter på rompa i åtte timer hver dag på jobb... Unaturlig på et vis. Man får passe på å springe i trapper istedet for å ta heis, gjøre squats når man bøyer seg ned for å hente en bok på nederste hylle.. :)

2008-03-09 @ 12:57:34
URL: http://www.glamourbibliotekaren.com
Postat av: Sara

Att ha massor av hundar och gå promenera bland bergen och längs skogsstigar och kunna låta de springa fritt bland ängar och älvar. Min dröm =)

2008-03-09 @ 14:09:04
URL: http://paz.blogg.se
Postat av: Desiree

Här spöööö regnar det

2008-03-09 @ 14:14:38
Postat av: Bella

hehe jag gillar ditt sätt att skriva på. du har aldrig funderat på at bli skribent/journalist eller liknande?

2008-03-09 @ 14:30:55
URL: http://dashuri.blogg.se
Postat av: Olivia

Jag håller fullständigt med! Ligga under en filt tillsammans med Elisabeth Bennet och Mr Darcy vore en dröm!

2008-03-09 @ 15:31:59
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: emma

din & min fritidsplan ser ungefär likadan ut! även jobba på gården planen.

2008-03-09 @ 16:00:04
URL: http://lastpancake.blogspot.com
Postat av: Eivor

hear hear! jag tycker iofs mycket om att jogga, men på en rätt bekväm nivå. det är ett sätt att komma ut i det gröna, och gör man det på egna villkor finns det alltid utrymme för att smygplocka smultron eller kolla på mossor istället för att svettas. det handlar mer om en frihetskänsla än fitness. och så tycker jag om att gå på spinning och cykla... av den anledningen har jag ett gymkort såhär över vintern när det kan kännas jävligt trist att jogga om man jobbar/går i skola hela dagarna (det här blir värsta romanen sorry), och tanken är att jag ska träna det mesta men... alltså det är inte roligt. bara spinning är roligt. jag är så förvånad!! jag som tycker så mycket om att dansa till exempel, jag blev skitsur när jag gick på funk-pass för det kändes helt fel! alla älskar ju funk! men det ÄR inte roligt att träna på det viset tycker jag, man måste väl bara inse det. en del tycker det är skitbra med klasser, färdiga liksom, och vi tycker inte det. jag hantlar lite framför teven och kör nåt dvd-yoga-pass nu och då och det funkar minst lika bra det med.

2008-03-09 @ 17:03:17
Postat av: amanda

ja, så känner jag också inför att träna! det blir så konstruerat, att gå till en särskild plats och byta om till särskilda kläder och använda sig av särskilda redskap. att promenera eller simma eller bära tunga saker eller gå ut och dansa sig svettig på en klubb, sånt som liksom kommer naturligt, känns mycket bättre.

2008-03-09 @ 18:15:24
Postat av: Caroline

Oo ja! Vilka dagar om man fick vara lite fysisk för att man måste hugga lite mer ved till brasan eller måste rasta hunden några gånger om dagen.
Tills dess har jag köpt en boxsäck och boxhandskar. Det ska vara bra för att få ut känslorna. Och trots att det inte är särskilt naturligt, så känns det bra liksom...

2008-03-09 @ 19:20:08
URL: http://tigerensvensk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback