never disappointed

Åh. Om det inte var för att jag ska till Stockholm på tisdag hade jag kunnat komma på Veckorevyns bloggfest som är i Stockholm ikväll. Det är sällan jag önskar att jag bodde någon annanstans men idag hade det inte varit dumt att vara liiite närmare ekvatorn. Jag hade så gärna velat träffa Annika och Hanna och Sandra och Kajsa och Alma och alla andra som ska dit. Samtidigt vet jag inte om jag hade vågat. Tänk om man blev besviken på alla fina flickor man sett på bild? Och ännu värre, om de blev besvikna när de träffade mig!

Nå, det är ju Ingenting att grubbla över för jag spenderar kvällen med Jordan Catalano. Han gör mig aldrig besviken.

Kommentarer
Postat av: Nina

Var inte orolig. Du skulle säkert vågat. Jag tror inte att du hade blivit besviken på dem, men å andra sidan kan man ju ge ett annat intryck av hur man är på en blogg än hur man egentligen är på riktigt. Men jag har lyssnat på ditt program i p3 några gånger (jättebra och intressant:)) och jag tycker faktiskt att du ger en väldigt sann bild av dig själv, dina intressen och tankar på bloggen. Nu känner jag ju såklart inte dig bara för att jag har hört på programmet ett par gånger, men det är ju ett sätt till att se vem du är och jag tycker att programmet och bloggen och hur du är, så vitt jag vet, stämmer bra överrens.
Traalaalaa

2008-03-12 @ 20:26:04
Postat av: PrettyInPink

Jag kom precis hem därifrån! Det var skoj att se alla ansikten, men det svårt att plasera alla. Det som gjorde mej lite mörkrädd var hur många unga tjejer verkar så osäkra. Men det är kanske åldern. Jag är 27 & medelåldern på minglet kanske var 19,20...Men det känns som man vill pusha alla & säga att de är så bra som de är...
Jaja, synd att du inte var där. Hade velat ge dej en kram!

Postat av: PrettyInPink

Tack för kramen! Här kommer en tillbaks! Vi ses på nästa mingel tycker jag! :-)

2008-03-12 @ 22:43:17
URL: http://www.PrettyInPink.blogg.se
Postat av: Julia

Jag önskar också att jag bodde i Stockholm ibland. Som nu ikväll till exempel. Då hade jag kunnat tacka ja till min inbjudan och minglat runt... Hoppas det blir fler bloggmingel så du och jag får chansen att träffa allt fint bloggfolk igen! :)

2008-03-12 @ 23:40:54
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: alma

å jag hade velat träffa dig! men nu kunde jag ju inte komma ändå tyvärr. vi får väl anordna en alternativ bloggafton! :)

2008-03-13 @ 11:25:47
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: underbaraclara

Nina: Tack sötnos! Vad snäll du är. Det glädjer mig att du tycker så. Det är så svårt att veta vilken bild man egentligen sänder ut ibland, så det är skönt att få höra! KRAAM!
Prettinpink: KRAAAM! Det gör vi
JUlia: ÅHå, ja det hoppas jag verkligen, vore så kul att se dig IRL! :)
Alma: Åh, vilken flott ide hörru! Kram

2008-03-13 @ 14:10:30
Postat av: Annika

Jag vet att jag skulle älska dig.

2008-03-13 @ 21:49:54
URL: http://beautifulones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback