syskrin

image2261image2262

Jag fick ett fint syskrin i julklapp av min mamma, ärvt av min syster som fått det av min faster. Komplicerat. Hon hade fyllt med allt jag behöver till vårt lilla hushåll
Jag vårdar det ömt.Kommentarer
Postat av: Emelie

å gillar din blogg :)

Postat av: ida frank

Underbart sött och jag älskar din blogg!

2008-03-10 @ 07:52:24
URL: http://ifrank.blogg.se
Postat av: Caroline

Gulligt. Jag kände samma tant-stämning igår när jag planterade om mina blommor. Frivilligt och för första gången i mitt liv.

2008-03-10 @ 08:57:21
URL: http://www.vardagsmat.blogg.se
Postat av: Mici

Nu har jag läst hela din blogg, från början till slut, och jag tycker du verkar vara en underbar människa!
Och jag beklagar sorgen.

Fortsätt skriva fantastiska inlägg och visa din übercoola stil!

2008-03-10 @ 10:37:02
URL: http://micinic.blogg.se
Postat av: Louise

Fint!

2008-03-10 @ 11:43:48
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: s

åh vad, fint, du har så många fina ting, att läsa din blogg är som att läsa
en vacker saga som är sann. din mormors hus ditt hus och alla underbara människor i din närhet. man blir så glad av att titta in här, ögon godis för själen eller vad man säger...

2008-03-10 @ 12:36:00
Postat av: s

fresten måste bara fråga vart du köper alla dina fin möbler är det också på loppis/secondhand?

2008-03-10 @ 12:45:45
URL: http://peopology.blogg.se
Postat av: beauty by me

älskar dina söta bilder,du är grym!

2008-03-10 @ 13:43:34
URL: http://m84.blogg.se
Postat av: Vera

Hej! Jag undrar lite om kristendom. Jag känner så att jag kan inte bevisa att Gud skulle finas, heller inte att han inte finns. Jag ska inte förneka något som är så mycket större än mig själv. Jag har helt enkelt inte den kunskapen. Jag undrar att kan man komma till himlen om man tror på gud med ändå tycker att ex. homosexualitet är helt naturligt och abort borde och ska vara lagligt? Jag har flera släktingar som dött och jag VET att de finns där ovan, de har det bra och är på sitt lyckligaste ställe. De "vakar" och ser på mig. Kan man komma till himlen även om man är oense
med vissa saker som sägs i bibeln och kanske inte är en övertygad kristen här på jorden? Skulle vara tacksam för ett svar på en svår fråga! Kram

2008-03-10 @ 14:12:46
Postat av: Stephanie

Jag läser din blogg, förundras gång på gång över hur vidunderlig du verkar vara.
Dina inlägg förgyller min vardag. Klychigt men sant så är det ju de små sakerna som gör det. Därav sitter jag och ler åt ett syskrin.

Tack!

2008-03-10 @ 14:22:13
URL: http://www.dummieanddephie.blogg.se
Postat av: Chricke

Nu har runt 100 röstat på sin manliga favorit skådis och det återstår 21 dagar kvar till 31 mars då omröstningen avslutas och då kommer det att skrivas om vinnaren. Just nu ser det ut som om Johnny Depp kommer att ta en tung vinst. För er som har en annan favorit kan jag säga att du kan rösta 1 gång varje dag och kan fortfarande påverka slut resultatet!
Lycka till att rösta fram din favorit!

2008-03-10 @ 15:22:28
URL: http://filmplus.blogg.se
Postat av: Amanda

Hej Clara!

Jag är en trogen tjänare av din blogg! Det är mycket kul att se hur den har utvecklats och jag tycker att du är en utomordentligt bra förebild. Men jag undrar, får du betalt för att blogga, jag tänker på sponsorer osv? Och hur mycket tid skulle du säga att du lägger ned på bloggen? Jag tycker att det vore kul om du kunde få tjäna pengar på detta, då du är en riktig stjärna!

2008-03-10 @ 15:56:57
Postat av: underbaraclara

Emelie: TACk :D
IDa: Vad kul!
Caroline: Åh jag älskar tanter!
Mici: VILKEN BEDRIFT! Jag är imponerad :) Tack så mycket
Louise: Tack
S: Men tack, vilka fina ord. Vad glad jag blir! Jag har köpt det mesta på loppis men enstaka saker har jag ärvt och fått!
Beautybyme: Vad flott, tack :)

Vera: Hej! Vilken svår fråga. Jag ska göra mitt bästa för att förklara hur jag tänker. I bibeln står det att den som tror ska få nåd. OM man tror på Jesus kristus och med sin mun bekänner det så blir man "räddad". Det finns många kluriga saker inom kristendomen, men huvudsaken är att man tror på Jesus. Det är det som är det unika med kristendomen, att Gud skickade sin enfödde son för att vi ska få eget liv. Man måste inte ha svar eller förstå eller hålla med allt i bibeln. Det
kan nog ingen göra, inte ens en präst, för bibeln är så djup och mångfacetterad. Om du känner att du är nyfiken på att ta reda på mer om vad du egentligen tycker föreslår jag att du läser boken Kan man vara Kristen av CS Lewis, som förklarar det på ett väldigt bra och basic sätt. Jag kan inte svara på din fråga helt och fullt, vem som kommer till himmlen, för jag kan inte dömma någon. Den enda som kan det är Gud. Min grundsyn är att Gud hellre friar än fäller. HAN ÄR KÄRLEK! Prova att fråga honom om råd om du är osäker, det är mitt bästa tips. Prova be ibland även fast det kanske känns konstigt.

Min mamma var inte kristen men jag känner ändå en väldig frid för jag tror att hon har kommit till Gud. Gud ser vad som finns i hjärtat på människor, det vi inte kan se eller ana. Och han är en kärlekens Gud som längar efter oss så mycket. Efter dig Vera. Om du känner att du kanske tror så tycker jag att du ska pröva din tro. Du har ju inget att förlora!

Övriga tips är att tex anmäla sig till en Alphakurs i en kyrka, där man får diskutera alla sådana här frågor med både kristna och okristna. Det var så jag kom till tro! Det är gratis och jag har träffat sjukt mycket bra kompisar på det viset!

Har du fler frågor eller tankar så skriv igen vettja! Jag har ju en mail också underbaraclara@gmail.com om du vill maila.

Stephanie: DU är så rar! Tusen tack vad glad jag blir!
Amanda: Tack du sötnos. Det var fint sagt. Jag tjänar ingenting på bloggen och lägger ner säkert 20 timmar i veckan. Det hade ju inte varit helt fel att tjäna några slantar, men då måste det vara annonser som jag kan stå för. Tack för din ombry!

KRAMAR

2008-03-10 @ 16:27:59
Postat av: Vera

Vilken fin gåva. Min mamma har en likadan nålkudde. Jag fullkomligt älskar din blogg Clara.
Kram

2008-03-10 @ 18:44:08
URL: http://verasvarld.blogspot.com/
Postat av: supra shoes prix

Après avoir fait face une course très difficile et à surmonter tous les obstacles dans <a href="http://www.supra-shoes-prix.net" title="supra shoes prix">supra shoes prix</a> la course, Lewis Hamilton a accompli une autre victoire au Grand Prix de Monaco.

2012-03-21 @ 03:56:11
URL: http://http://www.supra-shoes-prix.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback